self titled blog : bloglist&giveaway


#nak join klik banner

cara2 nya

  1. Buat satu entri review pasal blog @EzrlG ni [self titled blog] seikhlas mungkin - ni lah masa nak kutuk ke kan, sebab nak tahu feedback dari kawan-kawan semua pasal blog ni.
  1. Letak banner yang kat atas ni dekat entri tersebut letak link ke blog ni ok, nak letak gambar hadiah pun dialu-alukan.
  1. Boleh tag bloggers lain minimun 3 pun dah cukup - make sure dorang tahu ye!
  1. Ikut suka hati korang la nak follow blog ni ke, nak like page FB ke, nak follow @EzrlG kat Twitter ke - nanti senang kita nak keep in touch kan?
  1. Dah siap semua, korang boleh tinggal link kat comment bawah ni.
  1. 2 Best review
  2.  pilihan @EzrlG akan dapat 1 Beadxels Note Paddengan nama sendiri atas tu! (Ada rezeki lebih nanti GA pun bertambah k, stay tuned!)
  1. Semua
  2.  yang join akan masuk dalam @EzrlG punya bloglist!
  1. Sayang seribu kali sayang - kalau less then 15 orang join, bloglist&GA ni akan batal secara automatik. :(
  1. Bloglist&GA ni tamat on my convocation day iaitu 23/10/2011 He3!

~belog tu kalo boleh cerahkan sikit nak ksi lebih ceria dan gempak !
~header lak nmpak suram aje
~iklan nuffnang lak..kt tepi belah kanan tu..kalo boleh buang ltak kt lain..susah nk tgok widget kt tepi
~shoutmix tu ltak la kt ats sikit..bwah sgt tu
~psal load..ok..cepat aje


tag
YOE
EIKIN
IEYRA

1 comment:

  1. thanks sebab join and tq for the review too!

    ReplyDelete